ЗАРЕЖДАНЕ
Възраст на децата
ПРОДЪЛЖИ
Настаняване Релакс зона Ресторант & Бар Специални оферти Активности Събития Забавления Галерия Контакти
ТЪРСИ
EN
BG BG | EN
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
Пристигане
Напускане
Възрастни
Деца
ТЪРСИ
СТЪПКА 1
ДЕТАЙЛИ
СТЪПКА 2
ПРЕГЛЕД
СТЪПКА 3
ПЛАЩАНЕ
СТЪПКА 4
ПОТВЪРЖДЕНИЕ

Завършете поръчката

Влезте в профила си
Ел.поща
Парола
Продължете като гост
Име
Ел.поща
Телефон
Държава
Поръчка


ОБЩО лв.
Гаранционен депозит за плащане (1 нощувка)

Изберете начин на плащане

Следните начини на плащане са налице за вашата покупка:

Съгласен съм с условията за ползване
Финализиране на поръчката

Моля, имайте предвид, че НЯМАМЕ ДОСТЪП до данните на вашата кредитна карта. Те се съхраняват криптирани при нашия партньор за обработка на плащания, който притежава сертификация PCI Service Provider Level 1 - най-високото ниво на сигурност в платежната индустрия.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИИ

Всички резервации / поръчки, направени през уебсайта www.terracomplex.com, изискват пълно плащане. В зависимост от услугата или продукта, който закупувате, може да са налични някои или всички от следните начини на плащане: - С кредитна или дебитна карта в момента на покупка, като въведете данни на картата в частта Настройки на Приложението или в хода на резервационния процес. Плащането се обработва автоматично и Ваучер(и) обикновено се издават в рамките на няколко минути. - С банков превод – плащането трябва да се извърши до 3 работни дни след покупката, но не по-късно от датата на пристигане. Поръчката ви ще бъде потвърдена и Ваучер(и) – издаден(и), след като плащането ви се получи по нашата банкова сметка. Ако плащането не е получено до 3 работни дни, си запазваме правото да откажем поръчката ви. Политика за анулации – Невъзвръщаема: Направените резервации / поръчки съгласно тази политика не могат да бъдат променяни, а в случай на отказ от страна на клиента заплатените суми не подлежат на възстановяване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА

Доставката на физически стоки не е приложима. Ваучери ще се издават за всяка услуга и ще бъдат доставени по електронен път.
Изберете дата